Julestria er i full gang for tenorlendingen

Solistkoret skal ut på juleturné også i år.
Solistkoret skal ut på juleturné også i år.

Det nærmer seg jul og det betyr full fart for tenoren. Jeg er allerede i full gang med årets jul. Sist helg var jeg med på starten av Hanne Kroghs juleturné (O helga natt – Hanne Krogh og tre tenorer), med konserter i Hemsedal, Kvam, Røros, Steinkjer og Kristiansund. Førstkommende helg er jeg på Trøna for den tradisjonelle førjulskonserten i Trænahallen, og i tillegg skal pianist Sveinar Aase og jeg gi en formiddagskonsert i Petter Dass-kapellet søndag.

Neste uke setter Det Norske Solistkor ut på en liten juleturné med konserter på Toten, i Bergen, Førde, Haugesund og Oslo.. Siden følger det slag i slag med diverse mindre O helga natt-oppdrag i tillegg til at jeg skal til Røros og synge Messias i Bergstaden Ziir.

Onsdag 17. desember møtes Tromsø-sangeren Jardar Johansen og jeg nok en gang for å synge julekonsert sammen. Første konsert er allerede utsolgt, og det er satt opp ekstrakonsert senere samme kveld. Billetter kan kjøpes på stormen.no.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s