Første sanger i Stormen Konserthus!

Foto: Bodø Kommune
Foto: Bodø Kommune

Sist fredag hadde jeg æren av å være med på testkonsert i Bodøs nye storstue, Stormen Konserthus. Publikum fikk gratisbilletter og den nye storsalen var fullsatt i anledning denne stresstesten av det nye huset. I tillegg var det en generalprøve for akustikken.
Prøven er bestått med glans!

For hvilket hus har vi ikke fått i Bodø! Det var en helt fantastisk opplevelse å synge i dette akustikk-vidunderet. Nå gleder vi oss bare til den offisielle åpningen 15. november. Jeg er med i ensemblet der også, og hele åpningskonserten skal sendes direkte på NRK1.

Under fredagens konsert fremførte pianist Steinar Pedersen og jeg La Danza (Rossini), Torna a Surriento, En Drøm (Grieg). Som bestilt ekstranummer fremførte vi også, selv om det ikke er sesong riktig ennå, O Helga Natt (Adam).

(Øverst: Steinar Pedersen og Kristian Krokslett. Foto: Tom Antonsen)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s