En sommer er over

Fra fremførelsen av "Skapelsen" i Bodø Domkirke 8. august. Foto: Helge Grønmo
Fra fremførelsen av «Skapelsen» i Bodø Domkirke 8. august. Foto: Helge Grønmo

Sommeren 2013 er snart historie. Den har for det meste vært preget av utendørsopera i Grimstad, men det har vært flere flotte opplevelser å ta med seg i minneboka. Konserten med KORK og Det Norske Solistkor for eksempel. Det var stor stas for meg å få lov å være med og fremføre Joseph Haydns flotte «Skapelsen» med disse flotte musikerne i Bodø Domkirke, hvor jeg har det meste av min musikalske oppdragelse fra.

Nå er høstprosjektene i gang. Først ut er Bizets «Carmen» i Kilden i Kristiansand, hvor jeg også denne gangen spiller «Remendado». Prøvene starter i dag (14. august). Operaen har premiere 14. september og spilles ut måneden. I oktober skal jeg blant annet reise til Berlin sammen med flere gode mannlige sangkollegaer for å fremføre Schönbergs «Gurrelieder» med blant andre Berlinerfilharmonien og Simon Rattle. Alt dette gleder jeg meg voldsomt til.

Ønsker dere alle alt godt!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s